top of page
Gezichtsbehandeling door Salon Ferm

DIENSTEN

Of het nu gaat om dagelijkse glam of bruidsmake-up, als make-upartiest sta ik klaar met de nodige kennis en kunde om jouw natuurlijke schoonheid te accentueren en je te laten schitteren bij elke gelegenheid.

LAAT MIJ SCHITTEREN!

MAKE-UP

Make-up door Salon Ferm

Als jouw styliste en coloriste ben ik er om je die frisse, nieuwe uitstraling te bezorgen. Of je nu een hippe coupe wilt, een sunkissed balayage of een ombré, ik heb de skills in huis om al jouw haarwensen waar te maken.

 

Updo’s zijn mijn specialiteit en ik ben dol op het creëren van feestelijke kapsels. Dus voor een opsteekkapsel zit je hier helemaal goed!

PLAN METEEN JE KAPPERSBEZOEK!

HAARSTYLING

Haarstyling door Salon Ferm

Met een Lash Lift krijg je een innovatieve behandeling waarbij je eigen wimpers een lift en krul krijgen, helemaal zonder wimperextensions.

 

Het resultaat? Mooi gekrulde, lange wimpers die je ogen laten stralen, en dat zonder elke dag te moeten prutsen met mascara of wimperkrullers.

PRACHTIGE WIMPERS, YES PLEASE!

LASHLIFT

Lashlift door Salon Ferm

ONZE DIENSTEN

Wenkbrauwen spelen een cruciale rol in je look. Daarom staan we voor je klaar met professionele wenkbrauw shaping en -kleuring om je die perfecte brows te bezorgen.

 

Samen kiezen we de ideale kleur en vorm. Vervolgens gaan we aan de slag met het shapen door overtollige haartjes weg te halen en, indien gewenst, brengen we kleur aan om de haartjes wat donkerder te maken.

IK WIL DE PERFECTE BROWS!

BROWSTYLING

Browstyling door Salon Ferm

Voor wie droomt van nagels die lang mooi blijven zonder gedoe, is gellac ideaal.

 

Deze innovatieve nagellak brengt het beste van gelnagels en gewone nagellak samen. Nagels die wel tot twee weken lang perfect blijven zitten, zonder chippen of vervagen, wie wil dat nu niet?

 

Met gellac zijn verlengingen echter niet mogelijk.

BOEK HIER JE MANICURE.

GELLAC

Gellac door Salon Ferm

Bij Salon Ferm gaan we voor meer dan alleen een topuitstraling; we willen je ook laten zien hoe je dit zelf voor elkaar krijgt. Daarom hebben we speciaal voor jou 1-op-1 make-up workshops, waarin je alle do’s en don’ts leert voor die perfecte make-up look.

Starten doen we met een kennismakingsgesprek om een helder beeld te krijgen van jouw doelen en verwachtingen.

Tijdens de workshop neem ik je stapsgewijs mee in het aanbrengen van make-up, met speciale aandacht voor de technieken en stijlen die jij onder de knie wilt krijgen. We geven aanbevelingen voor make-upproducten die aansluiten bij jouw budget en wensen, zodat je ook thuis verder kan oefenen.

Na de sessie is er ruimte voor al je vragen. Deze beantwoord ik met heel veel plezier!

Zin om je make-upskills naar een hoger niveau te tillen met persoonlijke tips van een professionele make-upartist? Boek dan nu je plekje voor een 1-op-1 make-upworkshop bij Salon Ferm!

BOEK HIER JE PLEKJE!

MAKE-UP WORKSHOP

Make-up door Salon Ferm

AFSPRAAK MAKEN

Bridalstyling door Salon Ferm

Bij Salon Ferm snappen we hoe belangrijk deze dag voor je is. We zorgen ervoor dat je er niet alleen waanzinnig uitziet, maar dat je je ook super zelfverzekerd voelt als je aan je huwelijk avontuur begint.

Mooie woorden

Haarstyling door Salon Ferm

LET'S GET SOCIAL

bottom of page